©  BELGA

Felice Mazzu houdt Hoedt op de bank, Esposito start in de spits bij Anderlecht op bezoek bij West Ham

Op de vierde speeldag van groep B in de Conference League staat RSC Anderlecht voor de tweede week op rij tegenover West Ham. De troepen van Felice Mazzu gaan tegen de Londenaren op zoek naar hun tweede zege op het Europees toernooi. De Italo-Belgische trainer vat die opdracht aan zonder centrale verdediger Wesley Hoedt. Mario Stroeykens en Jan Vertonghen vergezellen de Nederlander op de bank.

Bron: BELGA

In de verdediging schuift Mazzu, voor doelman en kapitein Hendrik Van Crombrugge, Moussa N’Diaye een rijtje achteruit ten opzichte van de wedstrijd bij KV Mechelen (1-3) afgelopen weekend. Hannes Delcroix en Zeno Debast vormen verder het slot op de deur. De plaats van N’Diaye op de linkerflank wordt overgenomen door Francis Amuzu. Mazzu zet ook Michael Murillo in de basis.

Op het middenveld moeten Yari Verschaeren, Amadou Diawara en Kristian Arnstadt de ploeg doen draaien. In de spits kregen Sebastiano Esposito en Fabio Silva de voorkeur. Mario Stroeykens, afgelopen weekend met twee doelpunten de held tegen KV Mechelen, begint vanop de bank.

Opstelling Anderlecht: Van Crombrugge (kap), N’Diaye, Delcroix, Debast, Amuzu, Verschaeren, Diawara, Arnstadt, Murillo, Esposito, Silva.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer