Rik Verheye en Olga Leyers in 'De allerslimste mens ter wereld'
Volledig scherm
Rik Verheye en Olga Leyers in 'De allerslimste mens ter wereld' © Play4

Olga Leyers toont zich blij met kersverse ‘schoonbroer’ Rik Verheye in ‘De allerslimste mens’: “Ik was erbij toen het begon”

TVHet was even wennen bij aanvang van de 24ste aflevering van ‘De allerslimste mens ter wereld’. Geen Bart Cannaerts meer, klaar om alweer de tegenstand op te peuzelen. In de plaats drie jonge, bekende dames. Met Danira Boukhriss nu al als de ervaren rot, Olga Leyers als de genadeloze - zij het met veel geluk en toeval - killer van Bart en charmante nieuwkomer en StuBru-stem Michèle Cuvelier. Het leek haast een nieuwe start. Met een uur later alweer een onwaarschijnlijk slot en de compleet onverwachte exit van Cuvelier.

6 reacties

  • hans jacobs

    2 jaar geleden
    Ik heb nog nooit een aflevering gezien met zoveel gemakkelijke vragen.
  • André Van Laethem

    2 jaar geleden
    Tv in Belgie zijn famillie bijeenkomsten op tv. Doe liever eens iets met burgers, nieuwe gezichten op tv.
  • may geysels

    2 jaar geleden
    danira krijgt belachelijk gemakkelijke vragen en zit daar dan met een air van madam weet al
  • Eric Dens

    2 jaar geleden
    Deze aflevering was het absolute dieptepunt van het programma. Twee verwaande pubers die qua volwassenheid volledig door de mand vielen. De enige die nog een beetje normaal deed was Cuvelier. Geklopt door iemand die van het onderwerp niks wist, enkel wat namen stamelde, net als woensdag. Dit gedrag en toestanden gaan de populariteit van het programma niet ten goede komen en luiden de bel voor de laatste ronde... het is over en uit.
  • Bart Lefevere

    2 jaar geleden
    Man man wat een verschil van vragen bij wat cannaerts kreeg.