ZOMERKATERNEN
REIZEN
Landal. Port Greve.
Volledig scherm
ZOMERKATERNEN REIZEN Landal. Port Greve. © kos

Landal en Roompot willen parken afstoten om fusie te kunnen afronden

De uitbaters van vakantieparken Landal GreenParks en Roompot zijn bereid 34 Nederlandse parken in hun aanbod af te stoten om zo goedkeuring te krijgen van de mededingingsautoriteiten voor hun fusieplan. Dat heeft een woordvoerder van Roompot gezegd.

0 reacties

  1. Vakantieparken Roompot neemt sectorgenoot Landal over: “Niet de ambitie de grootste te zijn, wel de volledigste”
    PREMIUM

    Vakantie­par­ken Roompot neemt sectorge­noot Landal over: “Niet de ambitie de grootste te zijn, wel de volledig­ste”

    Het bekende Nederlandse vakantieparkbedrijf Roompot gaat concurrent Landal GreenParks overnemen. De nieuwe aanbieder, met ook vestigingen in ons land, verstevigt zo haar positie als een van Europa’s grootste spelers in de sector, goed voor ruim 300 parken en 33.300 accommodaties in 11 landen. “Van een strandverblijf tot wintersportvakantie, en van een leuke tijd in de bossen tot zomervakantie in Zuid-Europa: geen enkel ander aanbieder zal een dergelijk divers totaalaanbod kunnen bieden.” Ook in België liggen concrete uitbreidingsplannen op tafel en de motor achter de overname is trouwens een Vlaming.
  2. “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”: vermoorde Laura Trappeniers maakte zich volgens vriendin zorgen over huurder die naast haar woonde
    Play
    UPDATE
    5

    “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”: vermoorde Laura Trappe­niers maakte zich volgens vriendin zorgen over huurder die naast haar woonde

    Na de gruwelijke vondst op Tenerife van het verminkte lijk van Laura Trappeniers (66) staat de politie op het Canarische eiland voor een mysterie. Misschien kan een van haar vriendinnen echter wel voor een doorbraak zorgen. Volgens haar maakte onze landgenote zich zorgen over de huurder die in het pand ernaast woonde. “Hopelijk vinden we het huis niet leeg terug”, zou ze zelfs gezegd hebben.