Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe. © Photo News

Het instituut Club Brugge: de structuur en de cijfers achter dé toonaangevende club in België

CLUB BRUGGE“Dit is een beloning voor het werk van de voorbije tien jaar. Niet van Bart (Verhaeghe, red.) en mij, maar ook van tientallen anderen.” CEO Vincent Mannaert trok woensdagavond alle medewerkers in het bad, die het jongste decennium tot de successen van Club Brugge geleid hebben. Zij die hebben bijgedragen tot ‘Het instituut Club Brugge’ - vandaag by far dé toonaangevende club in België. Wij brengen voor u de structuur én de cijfers van blauw-zwart in kaart.

22 reacties

  • Philip Pieters

    2 jaar geleden
    Ze zijn zeer goed bezig op alle vlakken! Doch is er nog werk aan de winkel mbt de beleving en gebruiksvriendelijkheid rondom het stadion! Voetnoot, ik vermoed een degelijk aanpak in het volgende stadion! Bestuur moet eens polsen bij de supporters qua verwachtingen! Als dit nog niet heeft plaatsgevonden natuurlijk! Laat verschillende kaartsystemen toe zodat we altijd kunnen betalen! Er zijn teveel problemen! FCB , jullie blijven een topclub met het hart op de juiste plaats! Doe zo verder 💙🖤
  • Roland Wydooghe

    2 jaar geleden
    Ach jongens,wat moet dit velen verschrikkelijk veel pijn doen.En ja hoor, nederig blijven kan zeker geen kwaad! Toch bravo FCB !!
  • Marius Verhaegen

    2 jaar geleden
    Westerlo al vergeten ,?
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Van mij mag Club Brugge deze successen hebben als supporter van Racing Genk, dan hebben we tenminste één topclub in België die kan doorstoten in Europa.
  • Eric Bex

    2 jaar geleden
    Amai weer een deel gefrustreerde, jaloerse reacties hier. Zo doorzichtig. Ocharme toch.