Lespagnard en Thiam op de Spelen van Tokio.
Volledig scherm
Lespagnard en Thiam op de Spelen van Tokio. © Photo News

“Andere personen hebben Nafi beïnvloed”: ex-trainer Roger Lespagnard ontgoocheld over breuk met Thiam

ATLETIEKSprakeloos was Roger Lespagnard toen Nafi Thiam hem dinsdag meldde dat ze nood had aan een nieuwe omgeving. De Luikse trainer begreep meteen dat hij aan de kant was gezet en dat hij zijn planning, die hij tot Parijs 2024 al had opgesteld, kon opbergen. “Ik ben ontgoocheld, maar ik neem haar niets kwalijk.”

19 reacties

  • christophe Van den Bossche

    2 jaar geleden
    In deze tijden kan alles ! Totaal geen respect meer voor de medemens!!
  • Marc Geerts

    2 jaar geleden
    Het kon op een fatsoenlijke manier worden overgemaakt aan de trainer. Maar dat zijn nu eenmaal Franstaligen. Weinig respect.
  • Bert Rochus

    2 jaar geleden
    ze heeft alles aan hem te danken (plus haar talent natuurlijk) maar nu gaat ze met duistere figuren in zee op zoek naar het grote geld! einde carriere en leeggeroofd zal ze achterblijven!! ben veel meer fan van onze vlaamse zevenkampster!!
  • Gino Denil

    2 jaar geleden
    Ze heeft het gecombineerd met universitaire studies, Marcus Camps. Dat is niet simpel. Het is niet zo dat je dat diploma cadeau krijgt omdat je een topper in de atletiek bent. En er zijn niet veel wereldtoppers in de atletiek die er niet fulltime mee bezig zijn door studies. Laten we dus maar afwachten. Wat Lespagnard met haar bereikte is groots. Maar er zijn ongetwijfeld nog betere trainers en trainingsmethodes die haar nog verder kunnen brengen.
  • Patrick Dubois

    2 jaar geleden
    Nieuwe situaties zoals vriend, kan veel veranderen en zeker indien het niet klikt tussen vriend en trainer.