De Antwerpse grafisch ontwerpster Stien Verbelen schreef en tekende haar verdriet om haar partner Simon neer in Voor altijd, een boek over hoe het voelt om de liefde van je leven te verliezen. ©  Joris Herregods

Antwerpse Stien Verbelen schrijft boek over rouw na overlijden van partner Simon: “Soms is het verdriet zo sterk dat ik niet kan ademhalen”

Op 20 januari 2021 overleed Antwerpenaar Simon Keersmaekers (46) aan kanker. Thuis, in bijzijn van zijn ouders, kinderen, schoonouders en partner Stien Verbelen. In het boek Voor Altijd. Over Rouw En Hoe Je Nooit Mag Opgeven beschrijft Stien hoe het voelt om de liefde van je leven te verliezen. Ze beschrijft het in woorden en in tekeningen. Rauw, puur en eerlijk, Stiens rouwverhaal gaat recht naar het hart. “Sinds Simon er niet meer is, ben ik een stuk van mijn fundering kwijt. Soms heb ik goede dagen, maar soms doorloop ik in één dag alle stadia van rouw. Ik heb dan geen controle meer, ik ben een speelbal van mijn emoties. Ik hoop dat mensen troost vinden in dit boek. En erkenning, van henzelf en van hun verdriet.”

Karin Vanheusden
Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Keuze van de Redactie

MEER OVER