Nederlandse profvoetballer barst in tranen uit tijdens interview na hersenbloeding vader: “Zijn lichaam is er nog, maar zijn hersenen doen het niet meer”

Go Ahead Eagles speelde zaterdagavond in de Eredivisie 1-1 gelijk tegen Heerenveen en heeft daarmee een reeks van vijf duels zonder nederlaag. Ondanks die prima resultaten meldde aanvoerder Bas Kuipers zich toch als een vat vol emoties bij het interview. De vader van Kuipers kreeg afgelopen woensdag namelijk tot twee keer toe een hersenbloeding.

De Telegraaf

“De laatste is hem fataal geweest”, vertelt zoon Bas. “Zijn lichaam is er nog wel, maar zijn hersenen doen het niet meer en de dokters kunnen niks meer voor hem doen, dus voor mij is het een pittige week geweest.”

Ondanks de voorbije dagen wou Kuipers toch voetballen. ”Ik haal hier heel veel kracht uit. Mijn vader was groot fan. Hij vond het geweldig om te komen kijken, hij hield van de Eagles en vond het geweldig om hier te zijn. Daarom heb ik besloten om vandaag te spelen. Ik kan niet de hele tijd zijn hand vasthouden. Ik denk dat hij ook weet dat het goed is en graag wilde dat ik hier vandaag zou staan.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer