Sarah Ferguson en de corgi's.
Volledig scherm
Sarah Ferguson en de corgi's. © Instagram @sarahferguson15

“Heerlijk om te zien dat ze gelukkig zijn”: Sarah Ferguson viert feest met corgi's van de Queen

RoyaltySarah Ferguson (63) heeft haar verjaardag zaterdag gevierd samen met de corgi’s van de overleden koningin Elizabeth. Op foto’s die de ex-vrouw van prins Andrew deelde op Instagram is te zien hoe ze buiten met de twee honden Muick en Sandy speelt en naast ze op het gras ligt. “De cadeautjes die maar blijven geven”, schreef ze bij de beelden.

5 reacties

  • MARTINA HEREMANS

    2 jaar geleden
    mooi gebaar
  • Mario Versavel

    2 jaar geleden
    Geniet er van
  • niki peeters

    2 jaar geleden
    Wilfried, helaas ga je waarschijnlijk gelijk hebben. Veel mensen kopen een hond aan de hand van het uiterlijk/grootte en dergelijke en past niet bij de thuissituatie. Border collie’s, jack russels en andere terriers worden veel te vaak op appartementen gehouden of in een te kleine tuin. Er zijn websites waar je kan checken welke hond het beste bij je karakter en thuissituatie past. Helaas is het veel te vaak een impuls aankoop.
  • Regina Van Akker

    2 jaar geleden
    Fantastisch dat ze gelukkig zijn!
  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Nu gaan overal de fokkers boven komen . Wees daar maar gerust in . Hoe meer Corgi's hoe meer de kassa rinkelt . Nu gaat iedereen een Corgi willen , net zoals destijds met de Bobtail en nog verschillende ander rassen, tot ze kapot gefokt zijn . Mensen kijk goed uit je doppen nu.