Jan Vertonghen wordt straks in de basis verwacht.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan Vertonghen wordt straks in de basis verwacht. © PhotoNews

Onze RSCA-watcher over de clash van contrasten: “Het is met een bang hartje dat de Anderlecht-fans naar het Lotto Park trekken”

AnderlechtDrie of negen punten achter Club Brugge. Een wereld van verschil. Anderlecht kan weer tussen de mensen staan als het straks de topper wint. In het andere geval begint Anderlecht aan een hopeloze achtervolgingsrace om nog een plaatsje in de top vier te bemachtigen. “Hoe presenteert Anderlecht zich voor eigen volk?”, vraagt onze watcher Kjell Doms zich af. “Een nederlaag tegen Club Brugge zou de stemming alleszins weer helemaal doen omslaan op Neerpede.”

29 reacties

  • Peter Debrouwer

    2 jaar geleden
    Geen paniek, Visserke zal anderlecht wel een duwtje in de rug geven.
  • GUY Peeters Guy

    2 jaar geleden
    In Brussel beseffen ze nog steeds niet hoe diep ze weggezakt zijn... eender welke Europese tegenstander is te hoog gegrepen, wat een blamage voor het ooit zo grote anderlecht...
  • Joris Vanderaert

    2 jaar geleden
    Hein Vanhaezebrouck, trainer van Anderlecht, ontslagen, Franky Vercauteren, trainer van Anderlecht, ontslagen, Simon Davies, trainer van Anderlecht, vertrekt om "persoonlijker redenen", Vincent Company, trainer van Anderlecht, kiest de vlucht vooruit... Tiens er is precies maar één ding dat terugkomt in deze reeks... trainer van Anderlecht zijn lukt precies niemand goed.
  • marc rooms

    2 jaar geleden
    Kom aan FCB het steekt niet op een goalke
  • Albert de Lovendeghem

    2 jaar geleden
    Brugge is niet beter dan Antwerp, Genk, Gent, Union of Anderlecht. Het verschil zit in puur geluk en een manipulatief bestuur, méér niet. Voetballend is dit een ploeg die nog altijd géén mooi offensief voetbal met spektakel brengt ondanks de miljoenen investeringen. Holderdebolder voetbal met een keeper die hun (voorlopig) recht houdt. Brugse voetbalsupporters zijn rap content na 11 jaar ploeteren. Nietwaar fons?