Nainggolan uit A-kern gezet nadat hij voor de match op Standard e-sigaret rookte: “Kan de straf enkel accepteren, ook al vind ik ze zelf wat zwaar”

VoetbalAntwerp heeft Radja Nainggolan voor onbepaalde tijd uit de A-kern gezet nadat hij een uur voor de match op Standard van een e-sigaret lurkte. Dat maakte de club vanavond bekend. Nainggolan erkent dat hij fout was en aanvaardt z'n straf, al vindt hij die zelf “misschien wat te zwaar”. “Maar ik ga op één of andere manier toch proberen mijn steentje bij te blijven dragen.”

139 reacties

  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Gisteren avond was er weeral veel rook in Charleroi, wie controleert deze personen? en de rook in Genk bij elk doelpunt, moet ook verboden worden, rook is rook en slecht voor iedereen zijn longen. Maar niemand is in functie om u te betasten en zeker niet door een gewone burger en hoe gaat men de dames controleren aan de ingang? Gaat men politie inzetten? gemakkelijk te betalen door de clubs van hun ingang geld.
  • jean pierre Tibermont

    2 jaar geleden
    Logische straf punt andere lijn !
  • Alfons Detemmerman

    2 jaar geleden
    Terechte straf , is een duidelijk wetsovertreding, dus is een straf logisch. Als ik rook in een stadion wordt ik ook gestrafr
  • Wendy Vandereyken

    2 jaar geleden
    Kristof Bossuyt.. Waar jij over spreekt is van 40 jaar geleden, toen konden zo'n dingen inderdaad. Maar het voetbal was in die tijd nog niet zo geprofessionaliseerd als nu. Het is niet omdat iets 40 jaar geleden mogelijk was, dat dat nu ook moet kunnen. Nainggolan staat niet boven de regels van de club. Hij zal regels en afspraken van de coach aan zijn laars gelapt hebben, en dan zijn sancties wel degelijk op zijn plaats.
  • Francois Vleminckx

    2 jaar geleden
    Geen enkel stadion in rookvrij! Wat een bende hypocrieten weeral!