© Instagram

Dit zijn de badmodetrends voor komende zomer volgens pinterest

Vakantie in het vooruitzicht en op zoek naar een nieuw badpak of bikini, dan kan je het ineens de trendy toer op. Sociale netwerksite Pinterest keek naar welke badmode online het vaakst wordt gezocht en kwam tot een lijst met vijf hippe modellen.

vwh

Met blote schouders

De off-shoulder trend is net als vorig jaar hip in de kleerkast en ook badmode mag de schouders ontbloten. In combinatie met ruches ga je voor een ultravrouwelijke en romantische look. Zonder franjes pak je het minimalistischer aan.

© Instagram

Met diep V-decolleté

Dat het badpak weer in de mode is, is een understatement. Hoezo, braaf? Met een diep decolleté - wie durft tot aan de navel? - zie je er tegelijk sexy en glamoureus uit. Combineer met een grote zonnehoed voor nog meer allure op het strand of aan het zwembad.

© Instagram

Zoals in Baywatch

Badpakken met hoog uitgesneden beenopeningen zijn anno heel gegeerd. Houd de halslijn zedig, maar kies voor een model met een hippe tekening of cool woord erop. Wedden dat je in deze outfit de Pamela Andersonin het ‘Baywatch’-tijdperk in jezelf naar boven haalt?

© Instagram

Kleurrijk grafisch werk

Badmode mag heel kleurrijk zijn, maar ga bij voorkeur voor vlakken in een contrasterende tint. Colorblocking is nog steeds in. Ook populair op Pinterest: grafische patronen in verschillende opvallende kleuren.

© Instagram

Bikini met crop top

De bikinitop hoeft niet per se een niemendalletje te zijn. Integendeel, het mag je decolleté volledig bedekken. Je zou het tijdens een strandwandeling zowaar kunnen dragen als een gewoon topje. Braaf en sportief tegelijk, al wordt het met een kanten topje net iets sexier.

© Instagram

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer