.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo news

“Hoopgevend, maar wat koop je ermee?”: onze chef voetbal zag Anderlecht ondanks nederlaag ‘referentiematch’ spelen

Jupiler Pro LeagueOok al verdiende het meer, toch ging Anderlecht vanavond kopje onder tegen Club Brugge (0-1). Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag paars-wit z’n beste wedstrijd tot dusver spelen, maar ‘un magicien’ zorgde ervoor dat de landskampioen met de drie punten aan de haal ging.

44 reacties

  • André Christiaens

    2 jaar geleden
    Nog een bedenking: op de foto ziet men de bal, op het ogenblik van de opnamen foto, welke richting ging de bal uit, richting netten of richting veld? Trekt een lijn van achter de doelpalen en dit juist boven de bal dan zal je bemerken dat de bal niet over de doellijn geweest is op deze foto.
  • Ronny Cypers

    2 jaar geleden
    Tis niet omdat je hoopt dat de bal over de lijn is dat hij ook over de lijn is. Diene Holsbeek Ronny moet nogal speciale paarse ogen hebben, hij schrijft het zelf dat de VAR niet zag dat de bal over de lijn was en dat er geen enkel beeld bevestigt dat de bal over de lijn was maar met zijn ogen was hij er duidelijk over. Hoeveel onzin kan er nog over geschreven worden? Get a live. Volgende keer beter dan maar.
  • Ive Van Hoet

    2 jaar geleden
    Waarom wordt er geen aandacht meer besteed over de bal die duidelijk over de lijn was? Gebeurt dit aan de overzijde dan staat het land weer in rep en roer, net zoals vorige week.
  • Frank Coussement

    2 jaar geleden
    Blijkbaar sparen veel clubs al hun energie voor tegen Brugge als je de prestaties door het seizoen ziet.
  • Ken Delespierre

    2 jaar geleden
    De goal van Brugge was enig mooi.. Technisch verfijnd uitgevoerd met respect voor de omgeving en volledig verifieerbaar ZONDER doellijntechnologie. Proficiat!