BEKIJK. "Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière": Mignolet alias “de man met zeven handen” over zijn drie cruciale reddingen in de slotfase

Jupiler Pro LeagueWat een week voor Club Brugge en Simon Mignolet in het bijzonder. Na de clean sheet bij Atlético Madrid (0-0) nu ook de nul gehouden op Anderlecht, bovendien in combinatie met de winst. En na opnieuw enkele cruciale reddingen in de slotfase. Vooral de manier waarop “de man met zeven handen”, dixit Carl Hoefkens, in twee tijden een poging van Fábio Silva nog redde, gooide hoge ogen. “Dit heb ik nog nooit meegemaakt in mijn carrière.”

64 reacties

  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    De man met " zeven handen " dat noemde men in mijn voetbaltijd : " Een vliegenvanger " en waarom een vliegenvanger ? Zulke keepers vliegen maar wat rond in hun goal , zwaaien met hun handen , bewegen hun benen op en neer technisch vernuft is daar helemaal niet bij / 't is telkens op hoop van zegen / Wees gerust op zulke manier je doel verdedigen blijft nooit duren ... 't beste is dus voorbij , dat heeft hij zelf al aangekondigd .
  • Tim Verwimp

    2 jaar geleden
    De bal was zeker volledig over de le lijn
  • Vanhercke Franky

    2 jaar geleden
    Natuurlijk was de bal niet volledig over de lijn zelfs stevie wonder kan dit zien! Droog toch die traantjes
  • Jan Van Belleghem

    2 jaar geleden
    Stel de vraag aan Meijer. Hij was op dat moment de best geplaatste man om te zien of de bal volledig ( !!!) over de lijn was of niet. Al bij al, de beste ploeg op het veld heeft gewonnen.
  • Ferdinand Drees

    2 jaar geleden
    Trek de diagonalen en een net en dan zie je duidelijk dat de bal volledig over de lijn was. Idem lag de bal volledig over de lijn bij de redding op de grond. Ben geen Anderlecht supporter en een doelman speelt mee en mag eens geluk hebben.