Chateau Meiland: Montana, Martien, Erica en Maxime Meiland
Volledig scherm
Chateau Meiland: Montana, Martien, Erica en Maxime Meiland © /

Kasteel uit ‘Chateau Meiland’ heeft eindelijk nieuwe eigenaars: “We kenden de serie totaal niet”

BVNaar verluidt hadden de kopers van Chateau Marillaux, het kasteel uit ‘Chateau Meiland’, geen flauw benul van wie de familie Meiland was toen ze het gebouw kochten. Voordat ze de bezichtigingen inplanden en afreisden naar Frankrijk hadden ze zelfs nog nooit van de Meilandjes gehoord, vertellen ze aan Omroep Brabant.

3 reacties

  • nicky vandee

    2 jaar geleden
    Allez, de kopers zullen weten wat doen om hun knutselwerk te herstellen, bonne chançe, zult je niet vervelen, gezonde bezigheid , mooi zo
  • Ian Vandenbossche

    2 jaar geleden
    Misschien maar goed dat de nieuwe eigenaars nooit naar 'de meilandjes' in dat kasteel keken. Er werd meestal enkel amateuristisch gebricoleerd. Aan essentiële zaken zoals electriciteit, dak, buitenschrujnwerk, water- en afvoerleidingen werd nooit gewerkt. Dat gaat ook nog eens minstens een miljoen euro kosten. Nochtans toen een heerlijk ontspannen programma. Heb er heimwee naar.
  • Lesly Sandelé

    2 jaar geleden
    Dat geloof je toch zelf niet, nog nooit van de Meilandjes gehoord.. Het is een hype in Nederland. Denk eerder een poging om ook in de boekske te komen. Nu ja erger dan die Martien op tv kan het niet worden, denk ik.