Actrice Leen Dendievel en zanger Udo Mechels verkopen hun knusse huis in Wilrijk: “Je hebt hier een dorpsgevoel”

Actrice Leen Dendievel en haar man, zanger Udo Mechels, gaan verhuizen. Hun huis in Wilrijk staat te koop. Leen Dendievel kondigt de verkoop zelf aan op haar Instagrampagina en deelt enkele beelden van het knusse stulpje.

Hanne Vandenweghe

LEES OOK. De strijd die Leen Dendievel heeft opgegeven: “Ik ben er niet meer naar op zoek”

“Wij verkopen ons huis”, laat Dendievel weten via Instagram. “Een nieuwe tijd breekt aan. Daarom komt dit huisje, waar we veel hebben meegemaakt en liefde hebben gedeeld, op de markt. Het is in Wilrijk, dicht bij Antwerpen. Wij gaan vaak te voet, maar het is ook makkelijk om weg te rijden. Je hebt tegelijk een dorpsgevoel”, schrijft ze in een filmpje met foto’s van het huis. “Een van de redenen waarom wij verhuizen is omdat mijn man dan songs kan schrijven en luidkeels zijn liedjes kan zingen in een aparte ruimte.”

Voor de vraagprijs van 349.999 euro krijgt de nieuwe eigenaar een instapklaar pand van 145 vierkante meter met onder meer twee slaapkamers, een badkamer met douche en bad, een complete keuken, een garage met automatische poort, een overdekt terras en een stadstuintje. Op de eerste verdieping is er – ideaal voor fashionista’s – een inloopdressing voorzien. Niet onbelangrijk detail voor langslapers: er zijn overal elektrische rolluiken aanwezig om het helemaal donker te maken. Op zwoele zomerdagen blijft het trouwens aangenaam fris om te slapen dankzij de ingewerkte airco in de slaapkamer. De leuke buurvrouw krijg je er gratis bij. Slecht nieuws voor Friends-fans: de Hugsy-knuffel zoals Joey Tribbiani er ook eentje heeft, verhuist mee.

Meer info over de woning kan je vinden via deze link.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wonen