Megan Pickford en Sasha Atwood, partners van respectievelijk Jordan Pickford en Jack Grealish, zullen er zo niet moeten bijlopen in Qatar.
Volledig scherm
Megan Pickford en Sasha Atwood, partners van respectievelijk Jordan Pickford en Jack Grealish, zullen er zo niet moeten bijlopen in Qatar. © instagram meganpickford/sasha__rebecca

Geen alcohol, geen blote schouders of zelfs openbare blijken van affectie: Engelse WAGs worden de les gespeld voor afreis naar Qatar

WK voetbalElke negatieve bijklank kunnen ze in op het WK voetbal in Qatar missen als de pest. En dus gelaste de Engelse voetbalbond onlangs een geheime informatieavond in om de notoire WAGs (Wives and Girlfriends) die er volgende maand zullen bijzijn, de strenge leefregels in Qatar duidelijk te maken. “Het kleinste incident of de minste controverse bij het niet naleven van de gecommuniceerde regels zal niet getolereerd worden.”

54 reacties

  • Leopold Vanhoof

    1 jaar geleden
    Alle schaamte voorbij.
  • Lena Wouters

    1 jaar geleden
    gewoon thuis blijven.
  • Dirk Sabbe

    1 jaar geleden
    Volgende keer in België hier mag alles!
  • marcel vandermaesen

    1 jaar geleden
    Geen wk in qatar
  • Myriam Thijs

    1 jaar geleden
    Voetbalbond is even corrupt. Hoeveel zullen ze gekregen hebben om WK in zo’n politie staat te laten doorgaan. Dit WK moet door alle landen geboycot worden. Ik hou mijn hart al vast wat een groot deel van de westerse supporters een straf gaan krijgen wegens ongehoord gedrag! Maar alles bij de voetbalbond draait om geld, geld, geld!