Laurens Sweeck.
Volledig scherm
PREMIUM
Laurens Sweeck. © Photo News

Onze columnist Niels Albert blikt vooruit naar de crosswinter: “Sweeck is bevrijd uit de West-Vlaamse tang”

VeldrijdenNu de Wereldbekercrossen in Amerika achter de rug zijn en ook het wegseizoen er nu écht op zit, kan de crossgekte volledig losbarsten. Onze columnist Niels Albert blikt vooruit - hij ziet een bevrijde Sweeck en verwacht Mathieu van der Poel snel in het veld. “Wat gaat hij doen? Eerst drie, vier weken met vakantie gaan en dan weer trainen? Ik dacht het niet.”

12 reacties

  • Liliane Wuyts

    2 jaar geleden
    Het blijft eigenaardig dat Toon Aerts zich teruggetrokken heeft uit de ploeg, dat er geen communicatie is. Is dan de conclusie dat ze het wel weten maar dat het niet naar buiten gebracht wordt? Wil hij de anonimiteit opzoeken met het idee: het zal wel overwaaien? Normaal kan men dit toch niet noemen.
  • wim rooyakkers

    2 jaar geleden
    Jammer dat de UCI Toon Aarts zolang in het ongewisse land.vermoed dat er daags voor het EK of anders nog net voor het WK meer duidelijkheid komt
  • André Vermaelen

    2 jaar geleden
    Albert was na Liboton niet alleen de beste Belgische veldrijder hij is ook de beste ploegleider en collumist.
  • Jonah Kemps

    2 jaar geleden
    Correcte uitleg Sweeck was zondag de beste maar mist wat winnaarsmentaliteit. Eli en Michael rijden zoals gewoonlijk door zoveel mogelijk af te stoppen waarbij Eli bijna altijd degene is die mag vertrekken als het er op aan komt, vrij saai dus maar ergens begrijpelijk. Eind november begint het seizoen echter pas echt en dan weet de rest meteen ook of ze het grote gat in niveauverschil wat hebben kunnen toe fietsen, ik vrees er echter voor. Dan maar geweldige duels tussen Wout en Mathieu!
  • Jozef Derie

    2 jaar geleden
    Juiste uitleg van Niels maar we mogen toch niet vergeten dat Eli toch geen slechte renner is ook al maakt hij deel uit van de zogenaamde West-Vlaamse Tang laat ons rustig kijken naar spannende crossen