Bart De Pauw
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Pauw © Photo News

Intimi en experts over verloren rechtszaak van Bart De Pauw: “Eigenlijk zegt de rechter: ‘Je leeft in je eigen wereldje’”

BVVan een miljoenenclaim naar een voorlopige schadevergoeding van 1 euro, in zíjn nadeel. En die zou nog fiks kunen oplopen. Opnieuw heeft Bart De Pauw (54) in de rechtbank het deksel op de neus gekregen. Een scenario waarvoor vrienden de gevallen tv-maker nochtans hadden gewaarschuwd. In ‘Dag Allemaal’ delen ze hun visie, en ook enkele experts laten hun licht over de zaak schijnen. “Hij heeft geen realiteitsbesef.”

42 reacties

  • sonja seykens

    2 jaar geleden
    Veel mensen schijnen niet te beseffen wat hij die vrouwen heeft aangedaan. Niemand heeft het recht iemand dag en nacht te belagen met telefoontjes , sms , rondhangen in de buurt en whatever nog meer . Als hun geen halt wordt toegeroepen houden die nooit op en gaan steeds verder .Tot ze het zelf meemaken en weten hoe erg en ingrijpend dit kan zijn voor een slachtoffer .
  • Henri Demeer

    2 jaar geleden
    de aanval is de beste verdediging : ga maar in beroep , hoger beroep en dan cassatie .
  • Fanny Konings

    2 jaar geleden
    De feiten waren er voor de werkgever ruim voor het proces en dan dien je als werkgever je verantwoordelijk te nemen en je mensen te beschermen
  • eric meers

    2 jaar geleden
    Meesten vergeten dat BDP zijn C4 heeft gekregen van de VRT op grond van roddels en zonder enig bewijs dat paar jaar daarna blijkt dat hij "gedeeltelijk" schuldig was heeft er niets mee te maken . Zou eens willen weten wat de mensen die hier komen roepen dat de rechter gelijk heeft zouden zeggen als zij hun C4 kregen omdat hun baas roddels over hen gehoord had .
  • jan wauters

    2 jaar geleden
    Kijk naar de feiten en het bredere plaatje: 1. De 2 dames die in eerste instantie klacht hebben ingediend hebben effectief een relatie met De Pauw gehad en zijn er achter gekomen dat ze niet de enige waren … 2. De VRT heeft op een bepaald moment de samenwerking beëindigd enkel op basis van geruchten van …. Heeft eriemand zich al afgevraagd wie hier beter is van geworden ? Welke programma’s of series zijn er in de plaats van de programma’s van Bart De Pauw gekomen ? Toeval bestaat niet