Nina Derwael en Siemen Voet.
Volledig scherm
Nina Derwael en Siemen Voet. © Photonews en Instagram Derwael

“We konden er niet zijn voor elkaar en dat woog”: relatiebreuk en ellende met de knie bezorgden Nina Derwael moeilijke aanloop naar WK turnen

WK ARTISTIEKE GYMNASTIEKNa meer dan een jaar zonder competitie maakt Nina Derwael over een tiental dagen haar rentree op het WK artistieke gymnastiek in Liverpool. Een medaille aan de brug behoort tot de mogelijkheden, maar is zeker geen garantie, want de olympische kampioene kende fysiek wel wat probleempjes. En ook emotioneel waren er ups en downs, onder meer door de relatiebreuk met haar vriend Siemen Voet.

27 reacties

  • Stroobants Alexander

    2 jaar geleden
    als je sport op dit niveau is er geen plaats voor een relatie, dat kan later nog.
  • Rik Cappelle

    2 jaar geleden
    Blijkbaar stelt zich hier niemand de vraag hoeveel Siemen al niet moeten opofferen heeft voor zijn carrière.
  • jenny charels

    2 jaar geleden
    Als je 15 maand niet doet wat je job is, met name "turnen"; dan heeft dit niks te maken met een afstandsrelatie. Ze was veel en veel te veel bezig met de showbizz; daar ligt ook de relatiebreuk; in de showbizz zijn veel te veel zijsprongetjes mogelijk.
  • kemps bonni

    2 jaar geleden
    Ik denk niet dat de meeste jongeren van die leeftijd een jaar kunnen leven zonder werken of steun van de ouders. Dit is enkel mogelijk door financiele steun van de maatschappij, eigenlijk betalen wij allen voor deze sporters.
  • Fons Heylen

    2 jaar geleden
    Deze topsport is ook roofbouw op je lichaam en leden ,…hopelijk kan ze nog enkele jaren schitteren.