BV's die meedoen aan 'Alles in de strijd', programma waarin ze leren strippen voor het goede doel
Volledig scherm
BV's die meedoen aan 'Alles in de strijd', programma waarin ze leren strippen voor het goede doel © VRT

Uit de kleren tegen kanker: deze BV’s geven zich in nieuw tv-programma letterlijk bloot

TVGuga Baul, Rik Verheye, Bart Peeters, Warre Borgmans, Joris Brys en Malik Mohammed. Dat zijn de zes BV’s die voor de 3-delige Eén-reeks ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’, tijdens een stripact volledig naakt zullen gaan. Ook de twee initiatiefnemers Niels Destadsbader en Dieter Coppens, zullen uit de kleren gaan.

7 reacties

  • Carmen De Gussem

    2 maanden geleden
    Welke zure opmerkingen staan hier allemaal. Ondanks het feit dat je zelf ziek bent of ziek geweest bent kan je toch wat positiever zijn. Ik vind het het mooi initiatief en het zijn allemaal knappe mannen zowel fysiek als wat hun ster gehalte betreft ,ze mogen er allemaal zijn!
  • luc haesen

    2 jaar geleden
    ik vond het net super wat deze mensen gepresteerd hebben ,nee het heeft niets te maken met bloot zoals iedereen beweerd,het is om ons mannen die niet graag spreken "over hun spel" bewust te maken over dit soort kanker en ze proberen tijdig bij te zijn,het heeft niets te maken met strippen en ego van deze acht personen,veel steun aan allen die niet gespaard zijn van dit soort kanker
  • Marcel Desmet

    2 jaar geleden
    Triestig dat deze mensen profiteren van kankerpatiënten om hun eigen showbisgehalte op te peppen. Ik heb zelf ook deze kanker al voor de 2e keer en heb nog nooit in die paar jaar zo een misselijkmakend gevoel er over gehad als over wat ik hier lees van deze profiteurs.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Zo'n programma kan mij gestolen worden; zowel mijn vader als ikzelf hebben het aan den lijve ondervonden en nee, zulke format zal daar geen bijdrage toe leveren, een goede huisarts wel. Maar goed, 'ze' staan weer eens te meer in de belangstelling..
  • Jos Denis

    2 jaar geleden
    Daar wordt de strijd tegen de ziekte niet mee geholpen. Wel goed voor de ego’s van de deelnemers.