Zanger André Hazes treedt op in Ahoy in Rotterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Zanger André Hazes treedt op in Ahoy in Rotterdam. © BrunoPress/Harold Versteeg

“Keert André met hangende pootjes terug naar Monique, dan staat zijn mandje klaar”: dit zijn alle spelers in de entourage van André Hazes

CelebritiesDonderdag komt er een nieuwe docu uit over het leven van André Hazes (28). Voor fans, haters en onwetenden, maakten onze Nederlandse collega’s van het Algemeen Dagblad een eenmalig overzicht van alle hoofdpersonen, bijrollen en figuranten in de voortdurende Hazes-soap. “Het begrip klef krijgt een nieuwe lading als we ons oor bij André en diens neef/tourmanager/schaduw te luister leggen.”

3 reacties

  • jos segers

    2 jaar geleden
    Wat een soap is me dat zeg. Familie of thuis is er niets tegen.
  • willy zachel

    2 jaar geleden
    Wat een onzin voor iemand die puur teert op naam van zijn vader die in zijn plaatselijke woonplaats bekend was als zanger !
  • Bart Dekort

    2 jaar geleden
    Een zanger moet zingen, en zo emotie oproepen die het de moeite waard maakt om te luisteren. Wat hij in zijn privé doet interesseert mij echt niet. Trouwens, om de programma's interessant te maken doet men de realiteit wel eens geweld aan, dat weet ondertussen toch iedereen. Zeker in de showbusiness wordt alles opgeklopt tot het "geweldig" is. Zelfs een sjakossenverkoper als Eddie Wally had dat door.