Jiri blijft geduldig met Florence in ‘Blind Getrouwd’: “Ik dacht er absoluut niet aan om de handdoek in de ring te gooien”

Afgelopen maandag leek het in Blind Getrouwd even alsof Jiri de hoop begon te verliezen. In TV Familie klinkt hij echter volhardend en hoopvol. “Ik dacht er absoluut niet aan om de handdoek in de ring te gooien”, zegt hij. “Alles zat goed tussen ons. Enkel het gebrek aan aantrekking was een rem.”

edb

“Als ze zich niet snel openstelt, dan haak ik af”, zei Jiri in de aflevering van maandag tegen een vriend. Niet onbegrijpelijk, aangezien Florence haar echtgenoot niet zo veel geeft om mee te werken. Ze maakte hem al meermaals duidelijk dat er geen aantrekking is en voor fysieke toenadering vindt ze het nog steeds te vroeg.

LEES OOK. Twijfel slaat toe bij Florence en Jiri in ‘Blind Getrouwd’: “Als ze zich niet snel openstelt, dan haak ik af”

Maar Jiri heeft geduld, zo blijkt. Dat zijn vrouw aangeeft zich niet aangetrokken te voelen, vindt hij niet zo erg. “Ze had me al verteld dat ik echt wel de man ben naar wie ze op zoek is. Maar ze miste dus die aantrekking. Daar kan ik in komen.”

De politie-inspecteur blijft erin geloven dat het nog kan groeien bij Florence. Bij hem is de aantrekking er al, zowel fysiek als qua persoonlijkheid. “Maar ik probeerde niet halsoverkop verliefd te worden”, geeft de Mallenaar toe. “Enerzijds om Florence niet te forceren, anderzijds om mezelf te beschermen. Ik heb mijn enthousiasme dus wat getemperd.”

©  VTM

Het gezellig maken in bed, zoals Christiaan en Jana in de volgende aflevering lijken te gaan doen, is nog niet aan de orde, aldus Jiri. “Van het thema seks staan wij nog een eind verwijderd. Florence en ik zijn geen preutse types, maar voor zo’n stap moeten er aantrekking én gevoelens zijn. Wij zijn absoluut geen mensen voor een onenightstand.”

Maar dat ze “saai” zijn, daar is Jiri het niet mee eens. Volgens hem hebben de kijkers een verkeerd beeld van hem en Florence. “Omdat ze niet weten hoeveel gesprekken Florence en ik hebben gehad toen de camera’s niet draaiden.”

LEES OOK. Florence begrijpt dat ‘Blind Getrouwd’-kijkers niet in haar huwelijk geloven: “Wij komen echt saai over”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER