Nog geen doodsoorzaak bekend van plots overleden 51-jarige vrouw in hartje Brugge

In het appartementsgebouw Verbrand Nieuwland werd de 51-jarige M.T. dinsdagmorgen levenloos aangetroffen. ©  mvn

Brugge -

Het is voorlopig nog niet duidelijk of de 51-jarige M.T. een natuurlijke dood is gestorven dan wel of er meer aan de hand is. De vrouw werd dinsdagmorgen rond 5.30 uur levenloos aangetroffen in een appartement in de Brugse binnenstad. Haar partner C.R. (40) werd verhoord. Het parket vorderde een onderzoek voor onopzettelijke doding en schuldig verzuim.

Elisa Vincke

In het appartementsgebouw Verbrand Nieuwland in hartje Brugge werd de 51-jarige M.T. dinsdagmorgen levenloos aangetroffen gevonden. Het lab, het PD-team en een wetsgeneesheer kwamen ter plekke om de omstandigheden te onderzoeken. Daarnaast werd een autopsie bevolen die meer duidelijkheid moet brengen over haar dood.

Het parket heeft een gerechtelijk onderzoek gevorderd voor onopzettelijke doding en schuldig verzuim. Haar partner C.R. (40) werd verhoord. Het was woensdagmiddag nog onduidelijk of hij zou worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Buren zijn geschrokken

De buren van M.T. reageren geschrokken op de dood van hun buurvrouw. “We hadden niet zo veel contact met haar en haar partner”, vertellen ze. “Maar natuurlijk is het wel schrikken.”

Volgens de buren moest de politie af en toe tussenbeide komen om de gemoederen in het appartement van het slachtoffer te bedaren.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen