André Hazes
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes © Videoland

"Op mijn dieptepunt had ik 8 gram coke en 2 flessen wodka binnen": André Hazes bekent drugsverslaving, eetstoornis en zelfverminking in docu

ShowbizzOnder grote belangstelling ging woensdagavond de vijfdelige docureeks rond André Hazes (28) in première. De schlagerzanger vertelt daarin niet alleen bloedeerlijk over z'n zware verslaving aan drank en drugs, hij onthult ook dat hij worstelde met de eetstoornis boulimie en aan zelfverminking deed. Ook ex-vriendin Monique Westenberg (44), die drie maanden na hun verloving aan de kant werd geschoven voor Sarah Van Soelen, neemt geen blad voor de mond. “Ik haatte hem, zóveel pijn had ik. Ik wilde het aardappelmesje in zijn voorhoofd steken.”

23 reacties

  • Guillaume Bastings

    2 jaar geleden
    Stop ermee om die jongen zo te verheerlijken. Hij gaat eraan kapot, precies zoals zijn vader. Het is ook maar een mens van vlees en bloed.
  • Marc Van den Heuvel

    2 jaar geleden
    Op welke zender wordt het uitgezo Den ?
  • malvina devos

    2 jaar geleden
    Waarom. Hij geeft toe dat hij een probleem geeft. En dat hij ervoor wil vechten. En misschien geeft hij slechten voorbeelden gehad in zijn jeugd. Je mag niet vergeten op zijn tien jaar he vader verliezen en dat voor de hele Nederland tonen wat dat doet als kind je vader begraven. Waar iedereen groote André hazes kent. Ik denk dat moeilijk blijf. Maar het blijf toch een mooi zanger om naar te luisteren.
  • toon gielen

    2 jaar geleden
    Zelfde karakter als de Ouwe Hazes ,,,,,, 0 dus !
  • van den eeden maria

    2 jaar geleden
    Goed voorbeeld gehad via zijn vader tot hoe diep je kan zinken als je aan dergelijke dingen toegeeft. Maar het heeft hem niet wijzer gemaakt.