Archiefbeeld. 

E19 weer vrij na ongeval met vrachtwagens in Meer

Hoogstraten -

De E19 is richting Nederland weer vrijgemaakt ter hoogte van Meer (Hoogstraten), na de aanrijding tussen drie vrachtwagens die er de snelweg enkele uren lang volledig versperde. Omrijden via de A12 blijft wel aangewezen, want er staat nog steeds een file en ook de werfzone wat verderop aan de Nederlandse grens zal nog voor hinder zorgen.

debn
Bron: BELGA

Door de aanrijding tussen drie vrachtwagens kwam een van de betrokken voertuigen in schaar te staan. Ook een tweede vrachtwagen moest worden getakeld. Aangezien de volledige snelweg versperd was, moest alle verkeer de E19 verlaten in Loenhout en lokaal omrijden. Dat leidde tot een lange file op de E19 zelf en ook lange wachttijden op het lokale wegennet.

De A12 langs Bergen-op-Zoom is een beter alternatief, aldus het Vlaams Verkeerscentrum.

Volgens Hajo Beeckman van VRT NWS zijn er op dit moment werken aan de gang op de plaats van het ongeval. “Wellicht zag een chauffeur de file te laat. Volgens de politie is er één chauffeur lichtgewond.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen