Videospeler inladen...

E19 naar Nederland weer deels open na ongeval met 3 vrachtwagens

De E19 richting Nederland was in Meer vanmiddag een tijdlang volledig versperd door een aanrijding tussen drie vrachtwagens. Eén daarvan stond dwars over de weg in schaar. Het verkeer moest de snelweg verlaten in Loenhout maar intussen kan je er alweer via één rijstrook voorbij.

Vanmiddag moest het verkeer door een flinke aanrijding even de snelweg verlaten in Loenhout. Volgens Peter Bruyninckx van het Vlaams verkeerscentrum raakten in totaal drie grote vrachtwagens betrokken bij de aanrijding. Eén daarvan stond in schaar over de weg. 

BEKIJK - De zwaar beschadigde vrachtwagens op de E19:

Videospeler inladen...

"Er was sprake van één lichtgewonde chauffeur en twee vrachtwagens moesten worden getakeld," vertelt Jana Verdegem van de federale politie verder. Intussen is al één rijstrook vrij en de files zijn aan het oplossen.

Op de plek van de aanrijding zijn momenteel werkzaamheden bezig, het verkeer verloopt er over twee versmalde rijstroken. Er is soms vertraging. Misschien hebben één of meerdere chauffeurs niet op de file gelet maar de politie kan nog niet bevestigen of dat werkelijk de oorzaak van het ongeval is.

MARNIK AERTS
MARNIK AERTS

Meest gelezen