Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Blijft Romelu Lukaku, die terugkeert op groepstraining, ook na dit seizoen bij Inter?

Buitenlands voetbal‘Inter, Lukaku is helemaal van jullie.’ De Italiaanse sportkrant ‘Gazzetta dello Sport’ pakte vandaag uit met het nieuws dat Inter Romelu Lukaku (29) ook na dit seizoen wil (en zal) blijven huren. Een tikje voorbarig. De beslissing valt pas in 2023.

11 reacties

  • Wilfried Vanden Berg

    2 jaar geleden
    Lukaku is iemand die het van zijn ploeg moet hebben, die voor hem werkt en hem in de belangstelling plaatst . Maar op het veld bij een gelijk andere ploeg waar hij moet werken voor zijn doelpunten of werkbekwaamheid ten overstaan van zijn ploegmaats is hij totaal niks .
  • Filip Vanlaeken

    2 jaar geleden
    Lukaku is top, voiral tegen aanvallende ploegen die punten willen rapen. Tegen een goed Chelsea graaft iedereen zich in. Dan is hij nog goed, maar niet meer top. Ik vond Tuchel maar niks, dus wie weet kan Potter wel een systeem vinden waar Lukaku in past. Zou leuk zijn, toch ?
  • Jeroen Vangeel

    2 jaar geleden
    Wat een haters hier weeral. Hij heeft geen wedstrijdritme. Wanneer Lukaku weer wat meer speelt zal hij zeker terug top zijn bij Inter. Good luck
  • Stephane Rotthier

    2 jaar geleden
    Blijf weg van Chelsea
  • Polutnik Ronald

    2 jaar geleden
    Dat komt door zijn steeds reclamaties over racisme , dat hij niet meer kan of mag mee voetballen . Hij gaat Kompany en Hazard achterna , steeds de bank of de ziekenboeg in .