André Hazes tijdens het bewuste optreden op 'Tien om te Zien' en rechts tijdens z'n première woensdag
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes tijdens het bewuste optreden op 'Tien om te Zien' en rechts tijdens z'n première woensdag © VTM/Brunopress

Nieuwe docu ‘André Hazes’ onthult hallucinante beelden ‘Tien Om Te Zien’: “Die dag had ik mijn nek kunnen breken”

Celebrities“Die dag in België was écht de druppel. Dat had heel fout kunnen aflopen.” Woensdag ging in Amsterdam de nieuwe documentaire van André Hazes in première en daarin krijgt ons land een bedenkelijke hoofdrol. Drank, drugs en afgunst achter de schermen bij ’Tien Om Te Zien’ en een levensgevaarlijke rit in de laadruimte van een bestelwagen. “Die ene dag in België kwam helaas alles samen”, vertelt mama Rachel bij het verlaten van de zaal. “Ik heb gehuild toen ik die beelden voor het eerst zag.”

12 reacties

  • Celia Peeters

    2 jaar geleden
    Ik blijf fan, toffe gast die te jong was om met die druk om te gaan! Hopelijk lukt het hem, trouwens dikke pluim om dit openbaar te maken! Gogogo Dre
  • Michael Dubois

    2 jaar geleden
    Met een slechte jeugd en slechte opvoeding etc... ach kom zeg zo lopen er wel miljoenen rond en moeten die zich dan allemaal ook zo gedraven ofwa.. this ne platte vis met geen ruggegraat die op naam van zujn vader id pictures staat. Grow up bigg baby
  • Luciano van As

    2 jaar geleden
    Spijtig toch dat zo’n toffe gast door zijn verwaarloosde opvoeding, zowel door vader alsook door moeder zo een leven leidt. Ik hoop dat het ooit wel eens goed met hem zal komen , maar de genen spelen in dit verhaal de hoofdrol.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Eveline, ik hoorde zijn papa ook veel liever, hij kon veel beter en mooier zingen. Bovendien is Hazes een merknaam waar hij volledig bewust de vruchten van plukt. Anders stond hij hier zeker niet. Er zijn zovèèl mensen die kunnen zingen en niet bekend zijn.
  • Marc Janssens

    2 jaar geleden
    In 2021 was er geen TOTZ in Westende ...