Instagram: siegdedoncker/koenenco
Volledig scherm
© Instagram: siegdedoncker/koenenco

BV 24/7. Sieg De Doncker waant zich een echte chef-kok en wie deelt er hier een foto uit de oude doos?

BVThe show must go on, want de showbizzwereld staat nooit stil. Wat jouw favoriete BV’s de laatste 24 uur hebben uitgespookt, ontdek je hier in onze nieuwsstream.

0 reacties

  1. Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastilte terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”
    Play
    Showbits

    Oud ‘Idool’-jurylid Nina De Man na jaren mediastil­te terug in ‘Sing again’: “Dat ik nog herkend word, vind ik niet altijd leuk”

    In 2003 deed een piepjonge Hadise (38) auditie tijdens ‘Idool’ voor Nina De Man (48), 21 jaar later delen ze de jurytafel. “Ik was al geruime tijd aan het onderhandelen met tv-zenders, maar dit klopte gewoon”, vertelt Hadise. Met 14,7 miljoen volgers behoort ze tegenwoordig tot de grootste sterren van Turkije. “Mijn deelname aan het Songfestival heeft me naar daar geleid, maar ik kom hier nog veel. En graag”, vult ze aan. Nina leidt ondertussen een leven buiten de schijnwerpers. Wat precies? En hoe deze reünie aanvoelt voor de dames? Dat kom je te weten in een nieuwe Showbits.
  2. “Ik krijg op die verhaallijn uiteenlopende reacties”: Jo Hens vroeg zelf om (even) uit ‘Familie’ geschreven te worden
    PREMIUM
    tv

    “Ik krijg op die verhaal­lijn uiteenlo­pen­de reacties”: Jo Hens vroeg zelf om (even) uit ‘Familie’ geschreven te worden

    Na vijftien jaar op de set van ‘Familie’ last acteur Jo Hens (35) een sabbatical in. Tijd om alles eens op een rijtje te zetten, voor andere projecten en voor een medische ingreep die hij bleef uitstellen. “Ik kijk bewust niet naar de nieuwe afleveringen, omdat ik anders niet het gevoel heb dat ik het kan loslaten en mijn hoofd kan leegmaken”, vertelt hij.