51-jarige vrouw uit Brugge werd niet met geweld om het leven gebracht, vrijgelaten vriend wel verdacht van schuldig verzuim

In het appartementsgebouw Verbrand Nieuwland werd de 51-jarige M.T. dinsdagmorgen levenloos aangetroffen.  ©  mvn

In de zaak van een verdacht overlijden van de 51-jarige Brugse M.T. is uit de autopsie gebleken dat van geweld geen sprake was. De vrouw werd dinsdagmorgen levenloos gevonden in haar appartement. Haar 40-jarige vriend wordt verdacht van schuldig verzuim, maar mocht na verhoor beschikken. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Brugge.

wver, elisa vincke

Dinsdagmorgen omstreeks 5.30 uur verzamelde de politie aan het appartementsgebouw Verbrand Nieuwland in hartje Brugge. C.R. (40), de vriend van M.T. had de hulpdiensten gebeld. In het flatgebouw werd de 51-jarige M.T. levenloos aangetroffen gevonden. Uit de eerste bevindingen bleek dat de vrouw al drie dagen eerder om het leven was gekomen. Het labo, het afstappingsteam en de wetsdokter gingen ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen.

Het parket vorderde een gerechtelijk onderzoek voor onopzettelijke doding en schuldig verzuim. In dat kader was de 40-jarige vriend van het slachtoffer al opgepakt voor verhoor. Ondertussen werd een autopsie uitgevoerd om de precieze doodsoorzaak te achterhalen.

Op donderdagmiddag kon het parket bevestigen dat er absoluut geen opzettelijke noch onopzettelijke tussenkomst van derden was bij het overlijden van M.T.. De vrouw stierf een natuurlijke dood. In die omstandigheden mocht de vriend van het slachtoffer na verhoor beschikken, hij wordt wel verdacht van schuldig verzuim.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen