Hanne en Melanie maken nog kans om 'Regi Academy' te winnen
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne en Melanie maken nog kans om 'Regi Academy' te winnen © VTM

“Ja, Regi is 28 jaar ouder. Maar hoe kan je anders zo veel ervaring hebben?”: tieners Hanne en Melanie in finale van ‘Regi Academy’

TVPiepjong zijn ze, maar zaterdag zingen ze voor twintigduizend paar ogen in een uitverkocht Sportpaleis. Tieners Hanne Reeg (16) en Melanie Amollo (18) maken allebei nog kans om ‘Regi Academy’ te winnen. “Mijn droom is ooit zo groot te worden als ABBA.”

3 reacties

  • Chantal Collier

    1 jaar geleden
    Amai die vrolijke verschijning mis ik toch hoor? Hanne waar blijf je, had je zo graag terug gezien en de vriendschap met Melanie was zo mooi, had de perfecte match geweest! Succes meid en succes aan Arno en Melanie maar ik zie het liedje niet zo inslaan als dat van Pauline voor jaar.
  • Erwin Felix

    2 jaar geleden
    Was te denken dat de jongens naar huis gingen . Regi kiest niet voor de beste zanger, maar voor het mooi plaatje. Hanne is verdiend in de finale. Melanie is goed, maar Arno is een veel betere zanger en heeft meer mogelijkheden met zijn stem, hij had in de finale moeten staan, maar ja een jonge man ligt niet in de bovenste schuif bij de Regi academie!
  • Marnix Depoorter

    2 jaar geleden
    Veel succes en die ABBA droom zit er zeker in .