Prins Harry
Volledig scherm
Prins Harry © AP

“Binnen de koninklijke familie hoorde ik nooit over therapie”: prins Harry getuigt over zijn mentale gezondheid

RoyaltyEen ‘gewoon’ leven na een ‘koninklijk’ leventje, het klinkt logisch dat dat niet van een leien dakje gaat. Prins Harry (38) maakte er geen taboe van dat hij daarvoor de hulp inriep van een therapeut. Die liet hem inzien dat hij zélf de touwtjes in handen heeft om te kiezen hoe hij zijn leven leidt nadat hij uit de koninklijke familie stapte. “Ik ging door het leven denkende dat dat er maar één manier was om te leven.”

2 reacties

  • willy zachel

    1 jaar geleden
    Wat een onzin dat die maar steeds blijft uitkramen Al piloot in Afghanistan zal zeer zéker door het leger eerst een grondig medisch onderzoek plaatsgevonden hebben zoals bij alle militairen die naar oorlogsgebied vertrekken ! Hij liegt en fantaseert er maar op los omdat de media aandacht en het publiceren van die onzin momenteel zijn enige bron van inkomsten is ! En een verhaaltje van braaf en gelukkig verkoopt uiteraard nie ! Het moet spannend zijn anders verkoopt het niet !
  • Wendy Van Gansen

    2 jaar geleden
    compleet wereldvreemd als wat hij beweerd waar is, ze hebben op het paleis toch zeker internet. En ik vermoed dat er ook wel iemand beide begeleid heeft na de dood van hun moeder, misschien niet onder de noemer psychiater, want dat schrikt iedereen af.