".
Volledig scherm
". © PhotoNews/Instagram

Lukaku razend op Britse tabloid die hem verkeerdelijk beschuldigt van roken e-sigaret: “Jullie knoeien met de verkeerde”

VoetbalRomelu Lukaku is kwaad, razend zelfs, op de Britse krant ‘The Sun’. De tabloid schreef dat Lukaku - die dit weekend nog niet zal spelen bij Inter - in het openbaar werd gespot terwijl hij een e-sigaret aan het roken was. Maar die berichtgeving klopte helemaal niet. De man op de foto’s die ‘The Sun’ publiceerde, was Lukaku niet.

4 reacties

  • pierre samaey

    2 jaar geleden
    Wat doet Romelu verkeerd?? Hij was het niet en juist daarom heeft hij gelijk om direct te reageren en om dat hij gekend is. Spijtig dat er zoveel mensen dan bagger op hem smijten. Zou eens iets in de krant van hen moeten komen die niet waar is hoe zouden die dan zelf reageren? Is niet om dat je gekend bent dat ze echte leugens mogen schrijven en zeker als het over roken gaat een delicate zaak.
  • Patrick Vandeputte

    2 jaar geleden
    Is er iets waar hij geen probleem mee heeft. Hij heeft zelf in Engeland enkele jaren gespeeld dus zou moeten weten dat The Sun gewoon pulp is, iets wat mensen met een beetje verstand toch niet ernstig nemen.
  • Sven Celeyn

    2 jaar geleden
    Die heeft nog geld om een advocaat te betalen.
  • Christiaan De Bleeckere Christiaan De Bleeckere

    2 jaar geleden
    Hoge bomen vangen veel wind