© TV Oost

Ongeval met vrachtwagens in staart van file op E34: een dode en twee zwaargewonden

Vrasene -

Drie vrachtwagens zijn vrijdagnamiddag met elkaar in aanrijding gekomen op de E34 ter hoogte van de afrit Vrasene in de richting van Antwerpen. Er vielen een dode en één zwaargewonde. De takeling is heel complex, de snelweg is volledig afgesloten en de hinder kan nog een hele tijd duren.

blg

Drie vrachtwagens raakten betrokken bij een ernstig verkeersongeval, zo bevestigen het Vlaams Verkeerscentrum en de federale politie vrijdag. Ter hoogte van de afrit Vrasene in de richting van Antwerpen botsten de drie voertuigen, de bestuurder van het middelste voertuig is door de klap overleden. De chauffeur van het laatste voertuig werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

De rijweg richting Antwerpen is volledig versperd en afgesloten. “We verwachten heel lang hinder omdat het om een zeer complexe takeling gaat”, zegt woordvoerder Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum.

Bestuurders moeten de E34 verlaten via Kemzeke en omrijden via Sint-Niklaas. “Het wordt een heel zware avondspits want in en rond Antwerpen staat het verkeer volledig stil. Er zijn dus maar weinig alternatieven om ook deze situatie te omzeilen.”

LEES OOK. Verkeer rond Antwerpen richting Nederland zit, zoals voorspeld, helemaal strop

©  ypw

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Meest gelezen