Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) reageert voorlopig niet op de doodsbedreigingen aan zijn adres maar gaf op Facebook eerder wel een uitgebreide reactie op Facebook op het veelbesproken artikel op leuvenactueel.be.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) reageert voorlopig niet op de doodsbedreigingen aan zijn adres maar gaf op Facebook eerder wel een uitgebreide reactie op Facebook op het veelbesproken artikel op leuvenactueel.be. © Vertommen

Leuvens burgemeester Ridouani (Vooruit) krijgt doodsbedreigingen na bestek over ‘wintersfeerverlichting’

LeuvenBurgemeester Mohamed Ridouani (Vooruit) krijgt doodsbedreigingen. De politie geeft geen commentaar en ook Ridouani zelf verkiest om voorlopig geen reactie te geven nu Leuven terecht is gekomen in een heuse ‘Kerst-gate’. Dat gebeurde nadat de lokale nieuwssite leuvenactueel.be een artikel publiceerde waarop een golf van reacties kwam op de sociale media, waaronder geen mis te verstane van Ridouani zelf. HLN Leuven bekijkt hoe een kleine storm intussen uitgroeide tot een orkaan op Twitter en Facebook.

23 reacties

  • Gunther Olenaed

    1 jaar geleden
    Kerstmis.. de traditie dient om dan de geboorte van Jezus te vieren. Jezus, die verdraagzaamheid predikte, zou zich volgens mij omdraaien in zijn rots bij het lezen van al die verschillende commentaren. Schaam op jullie!
  • Luc Alen

    2 jaar geleden
    Alen Luc Stel eens de vraag, waarom wordt er versiert en een feest verlichting aangedaan. Natuurlijk wordt dit alleen gedaan omdat Kerstmis er aankomt en niet omdat het winter gaat worden. Welke onnozelaars gaan feesten omdat het winter wordt. Dus conclusie het is en blijft een Kerstverlichting ongeacht wat die burgemeester ook wil beweren en zo worden onze tradities steeds verder uitgehold zelfde met Sinter Klaas. Dit is wat men krijgt met groen en vooruit.
  • Didier Heggerick

    2 jaar geleden
    Is geen winterfeest noch verlichting het is KERSTMIS !
  • gilberte Vergaelen

    2 jaar geleden
    Hoelang moeten wij ons nog aanpassen aan die "andere bevolkingsgroepen" kerstmis is dit voor ons en geen wintersfeerverlichting! Diegenen die zich niet aanpassen "terug"
  • julien boonen

    2 jaar geleden
    Die burgemeester kan zeggen wat hij wil ,de clan van vooruit is niet verlegen om een leugentje om best wil te droppe.