© BFM

Vrachtwagen knalt op geparkeerde trailer: bestuurder zwaargewond naar ziekenhuis

Wommelgem -

Een vrachtwagenchauffeur is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Jacobsveldweg in Wommelgem, parallel aan de nieuwe brug over de E313. De man knalde met zijn vrachtwagen op een geparkeerde trailer in de straat.

jtp

Het ongeval gebeurde iets na 8 uur in de Jacobsveldweg. In de straat stond een geparkeerde trailer met daarop het laatste stuk van de torenkraan die gebruikt werd om de nieuwe brug over de E313 te construeren. De overige delen van de kraan werden donderdag en vrijdag al afgebroken en weggevoerd.

Een vrachtwagenbestuurder die richting een van de bedrijven op het industrieterrein reed, had de trailer te laat opgemerkt. De man probeerde op het laatste moment uit te wijken, maar kon een aanrijding niet meer verhinderen. Door de klap liep de man ernstige verwondingen op, hij kreeg eerste medische zorgen toegediend door een collega maar werd daarna naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht.

De vrachtwagen moest getakeld worden, de brandweer kwam ter plaatse om de rijbaan te reinigen. Daardoor was de straat even versperd voor het verkeer.

© BFM

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

© BFM 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER