Cadeau voor onze abonnees: lees gratis alle artikels van De Standaard, Het Nieuwsblad en Het Belang van Limburg dankzij +PLUS

We hebben een groot cadeau voor onze lezers: +PLUS. Met een abonnement op de papieren of digitale krant van Gazet van Antwerpen kan je nu ook online alle plusartikels van onze zusterkranten De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar en Het Belang van Limburg lezen.

“Voor het nieuws van dichtbij gaan wij verder. Dat is het credo van onze redactie. Wat gebeurt of leeft er in jouw buurt? Wij brengen je graag elke dag opnieuw alle feiten, achtergrondinformatie en duiding bij al het nieuws uit Antwerpen. Maar ook voor wat er leeft in de rest van de wereld kun je bij ons terecht. Zowel op papier als in onze GVA-nieuwsapp”, zegt Frederik De Swaef, hoofdredacteur van Gazet van Antwerpen. “Voor onze betalende lezers hebben wij goed nieuws: je abonnement is vanaf vandaag nog meer waard. Je kunt namelijk vanaf nu gratis alle plusartikels lezen in de apps en op de sites van De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar en Het Belang van Limburg. Met dit cadeau hopen wij je nog meer waardevolle journalistiek te kunnen bieden.”

+PLUS is een ferme uitbreiding van de menukaart. Vergelijk het met je favoriete restaurant: heerlijk om daar altijd je vertrouwde voorkeuren terug te vinden, maar het is fijn om ook eens iets lekkers mee te pikken van een andere goeie traiteur. Verandering van spijs doet eten. Misschien ben je nieuwsgierig naar de invalshoeken van andere kranten, hun opinies, analyses of een verhaal dat Gazet van Antwerpen niet haalde? Met +PLUS rollen we de rode loper uit voor onze abonnementshouders om makkelijk en gratis extra leesvoer aan te boren.

Hoe activeren?

Hoe kom je aan ons +PLUS-cadeau? Iedereen die een papieren of digitaal abonnement heeft op Gazet van Antwerpen – uitgezonderd de formule basic (daarbij heb je enkel de plusartikels van Gazet van Antwerpen) – kan nu zonder extra kosten meegenieten van +PLUS.

Je moet wel eerst even registreren en activeren. Ga naar gva.be/activeer en meld je aan met het e-mailadres en wachtwoord van je GVA-account. Hierna heb je met dat e-mailadres en wachtwoord ook toegang tot de digitale plusartikels op de sites en apps van De Standaard, Het Nieuwsblad, De Gentenaar en Het Belang van Limburg.

Heb je nog geen GVA-account? Via gva.be/activeer kan je er makkelijk eentje aanmaken. Kies een e-mailadres en wachtwoord waarmee je wil lezen en koppel dat eenmalig aan je abonnementsnummer. In de laatste stap activeer je +PLUS door het wachtwoord van je GVA-account in te geven. Zodra je +PLUS hebt geactiveerd kan je met je e-mailadres en wachtwoord van je GVA-account aanmelden op de sites en in de nieuwsapps van onze Vlaamse zusterkranten om er hun digitale plusartikels te lezen.

Nog meer informatie over +PLUS kan je vinden op www.gva.be/activeerplus.

Veel leesplezier!

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER