Erika Vlieghe
Volledig scherm
PREMIUM
Erika Vlieghe © Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Erika Vlieghe: "Ik was niet gelukkig met bepaalde uitspraken van Marc Van Ranst het voorbije jaar”

Moet het coronabeleid onafhankelijk doorgelicht worden? Het Laatste Nieuws vindt van wel en schreef vorige week dat het ongehoord is dat zo'n evaluatie in België gebeurt door dezelfde experts die al twee jaar in de cockpit zitten. Voormalig GEMS-voorzitter Erika Vlieghe reageert geprikkeld. “Een evaluatie? Laat maar komen. Wij zijn geen ayatollahs die alle wijsheid in pacht hebben.”

68 reacties

  • Nino Brodelet

    2 jaar geleden
    Honderden befaamde dokters, virologen, profs zijn in 2020 en 2021 weggezet als antivaxxers, wappies en complotdenkers. Ondertussen komt alles uit en overal ter wereld komen er excuses, spijtbetuigingen en vooral, de waarheid aan het licht! Volledig onafhankelijk onderzoek en liefst nu!!! Te beginnen met de banden tussen de farma en de politiek. Begin gerust met ons Ursula!!!
  • Rudy Van Daele

    2 jaar geleden
    Erika de enige die op haar standpunt bleef
  • Pierre Boons

    2 jaar geleden
    Ik heb zo het gevoel dat Jeroen Bossaert zijn eigen gelijk wil halen. Verder geen nuttig artikel. Wees blij dat de wetenschap zijn advisen heeft gegeven, het had anders veel slechter kunnen aflopen. 2 familieleden overleden aan covid-19 en zelf ook besmet geweest.
  • Ivo Janssens

    2 jaar geleden
    Het waren politiek gekleurde uitspraken. Iedereen herinnerd zich nog de uitspraak dat mondmaskers niet helpen... (er waren enkel vervallen exemplaren...). Nadien werden ze verplicht, dat zegt toch genoeg. Hetzelfde met de vaccinaties. Niet verplicht maar niet gevaccineerd is binnen blijven. Geen restaurant, niet reizen, niet links en niet rechts. Dat is gijzelen, ook politiek gekleurd.
  • Jens Mangelschots

    2 jaar geleden
    Oei, er wordt gepraat over een onafhankelijke evaluatie en onze specialisten beginnen de zwarte piet al door te geven. Dat belooft!