AFP
Volledig scherm
© AFP

Verstappen trekt ondanks dramatische pitstop aan het langste eind, Hamilton na fantastisch duel nipt tweede

Formule 1Net geen eerste seizoenszege voor Lewis Hamilton. Wereldkampioen Max Verstappen trok - ondanks een dramatische pitstop - aan het langste eind in de GP van de Verenigde Staten. Charles Leclerc werd derde.

6 reacties

  • Eric Nys

    2 jaar geleden
    Wanneer gaat redbull nu eindelijk zijn straf krijgen. Ze kunnen niet hard genoeg gestraft worden. Is zien waar ze dan nog gaan staan. En dan is dat dikkenekken ge doen misschien is gedaan bij HORNER.
  • rudi nijs

    2 jaar geleden
    zelfs na 2 safety cars en een desastreuse pitstop van 16 sec is er nog niets aan te doen. deze piloot en auto gaan vele jaren de beste zijn en hij zal alle records doen sneuvelen.
  • Alain Hermans

    2 jaar geleden
    Hamilton tweede omdat Russel Sainz eruit rijdt en Perez /Leclerc grid straf hadden.Als je Hamilton hoort janken over de radio is het duidelijk,slechte verliezer.Hij mag stoppen of een voorbeeld nemen aan Vettel.
  • johan fransaert

    2 jaar geleden
    als er een race was waar Hamilton zijn slag had kunnen slaan was het hier wel, al moet wel gezegd worden dat daarvoor een blunder in de pitstop bij RB daarvoor nodig was, maar zelf dat was niet genoeg om de kombinatie Verstappen RB te stoppen.
  • Nicolas Charpentier

    2 jaar geleden
    indrukwekkende race overwinningen van Mad Max Verstappen. nr.33 in het totaal en dit seizoen al 13x gewonnen (evenveel als schumi en Vettel) in 1 seizoen. Zelf na een dramatische pitstop zet hij alles op alles voor Leclerc en Hamilton in te halen met enkele super inhaal bewegingen, nooit opgeven. RedBull is ook kampioen bij de teams en dat op nu de grote baas van het team is overleden. Zowel Vettel als Alonso hebben sterke race gereden + Alonso en Alpine zijn heel sterk zelf na een zware crash .