“Is elke dinsdag goed voor jou? Dan ben ik in vorm”: Jana en Christiaan praten in ‘Blind getrouwd’ over de volgende stap

Zijn ze er klaar voor of niet? Die vraag houdt Blind Getrouwd-kijkers bezig, sinds Jana en Christiaan samen met relatie-expert Wim Slabbinck een stand van zaken hadden opgemaakt over hun verlangen naar fysiek contact.

Tom Vets

Na een moeizame start lijkt het steeds beter te gaan tussen de twee pasgetrouwden. Al vond Slabbinck het in de vorige aflevering even nodig om het duo te wijzen op intimiteit. Beiden voelden ze zich klaar om seks te hebben, maar geen van hen durfde dat uit te spreken. Maandagavond doen ze dat wel.

“Het is vreemd dat we een externe persoon nodig hadden om het onderwerp tussen ons te droppen”, zegt Jana. “Zonder hem zouden we hier nooit over hebben gesproken. Maar oké, nu babbelen we erover.” Al heeft Jana er moeite mee om seks in te plannen. Christiaan ziet het wel meteen zitten. “Is elke dinsdag goed voor jou? Dan ben ik meestal in vorm”, lacht hij schalks.

Aan seks zijn de andere koppels duidelijk nog niet toe. Jiri probeert wel voorzichtig te polsen naar de volgende stap in zijn relatie met Florence, maar dat zorgt meteen voor schaamrood op haar wangen.

Blind Getrouwd

VTM, 20.40 uur

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER