© BFM

Persoon overleden na aanrijding in ondergrondse parkeergarage

Antwerpen -

In de Van Ertbornstraat, een zijstraat van de De Keyserlei, is zondagnacht een persoon overleden in een ondergrondse parkeergarage. De Antwerpse politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden.

jtp

Het incident speelde zich af rond 2.45u. Volgens de eerste vaststellingen reed een vrouw met haar wagen in de ondergrondse parkeergarage van de Antwerp Tower. “Bij het naar binnenrijden van de garage is de vrouw meteen gestopt toen ze over iets hobbelig reed”, zegt de Antwerpse politie. “Oorspronkelijk ging de vrouw ervan uit dat ze over een steen of een ander voorwerp was gereden. Toen ze uitstapte, bleek dat ze over een man gereden was.”

De hulpdiensten kwamen ter plaatse, maar voor het slachtoffer kon geen hulp meer baten.

De politie stelde een perimeter in en sloot de ondergrondse garage tijdelijk af. Het gerechtelijk labo en de wetsdokter kwamen ter plaatse voor verder onderzoek. Daaruit moet onder meer blijken of het slachtoffer overleden is als gevolg van het ongeval, of de man eventueel al voordien het leven had gelaten. Er volgt ook nog een autopsie op het lichaam. “Over de identiteit van het slachtoffer kunnen we voorlopig geen uitspraken doen.”

De bestuurster van de auto legde een negatieve ademtest af, ze was erg aangedaan.

© BFM

© BFM

© BFM

© BFM 

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer