Inbox van Jana uit ‘Blind getrouwd’ ontploft na platte buik-uitspraken: “Er zijn zelfs vrouwen die het op pauze zetten”

ShowbitsHebben ze ‘het’ nu gedaan of niet, Jana en Christiaan? Om op die vraag een antwoord te krijgen, kijken de fans van ‘Blind getrouwd’ reikhalzend uit naar de aflevering van vanavond. Hoog tijd dus voor Jarne om al eens af te spreken met Jana. Niet alleen om het te hebben over de volgende logische stap in haar huwelijk met Christiaan, maar ook over haar onzekerheid en over het gênante duwtje in de rug dat het koppel kreeg van expert Wim Slabbinck. Of ze zijn advies hebben opgevolgd, verklapt ze al in een nieuwe Showbits.

10 reacties

  • Ann Cuylen

    1 jaar geleden
    Dit is echt verstand op 0
  • nicky vandee

    1 jaar geleden
    Wat 'n tamtam voor zo 'n decadent format, begrijp niet dat je daar aan mee wilt doen, tenzij op TV komen in de hoop BV te worden, en de gratis reis natuurlijk
  • Jochen Leijgers

    1 jaar geleden
    Na weken geen sex betekent dat 1 van de twee de vonk mist. Dan wordt het niks.
  • Marie -b DeBoey

    1 jaar geleden
    Een perfectionist , en kruid je roer me niet type , zeker geen vrouw voor lange duurzame relaties, laat staan een huwelijk. Als ze bijeenblijven beklaag ik haar wederhelft.
  • Polutnik Ronald

    1 jaar geleden
    Als je al een vakantie achter de rug hebt , en al enkele weken samen woont . En er is nog geen sex bij te pas gekomen , dan is er ook veel kans dat het ook niets wordt .