Op de valreep gepakt door de speurders: dit was de spannende ontknoping van ‘Klopjacht’

TVNét geen spectaculaire ontsnapping voor de laatste twee duo’s van ‘Klopjacht’. Zowel Gillian (29) en Kevin (27) Omokoko als de vriendinnen Nisrine Machrouk (25) en Zahna Morel (25) sneuvelden op de valreep.

16 reacties

  • Sara Peeters

    1 jaar geleden
    Zo kan ik ook iedereen terug vinden, het was veel te gemakkelijk voor de speurders en dan hebben ze nog een premie op hun hoofd beloofd aan de klikkers! Een bankkaart dat ze kunnen traceren. Alle vrienden en familie tappen is gemakkelijk als je het op voorhand weet. En ze mogen waarschijnlijk geen geld van familie of vrienden krijgen ja zo werkt dat niet in het echte leven. Kijk niet meer!
  • Sven Van Erps

    2 jaar geleden
    In het echt zouden de speurders nog niet de helft van de kandidaten kunnen vatten… Realtime informatie van ANPR-camera’s, onmiddellijk beelden ontvangen van privé camera’s, gsm kraken in functie van zendmast, mandaat tot huiszoeking voor een vermoeden van,… allemaal zaken die in het echt niet mogelijk zijn
  • Rudi Debruyn

    2 jaar geleden
    In het volgende seizoen zou ik de deelnemers een GPS meegeven. 400 uur het beste van je geven om in de laatste minuut gevat te worden door zes wachtende speurders, de top van onze politie...
  • Luc Vandenbergaf

    2 jaar geleden
    Ze hadden de speurders ook in de heli kunnen zetten om zeker te zijn.
  • Jan Vansant

    2 jaar geleden
    Spannende finale ? Zes speurders die rond de helikopter staan te wachten ! Wat een farce ! Groot respect voor de deelnemers die het beste van zichzelf hebben gegeven, indien ze deze finale op voorhand hadden geweten was iedereen wel thuis gebleven.