Emily Ratajkowski.
Volledig scherm
Emily Ratajkowski. © BrunoPress/AbacaPress

Draagt Emily Ratajkowski met sexy foto’s bij aan probleem dat ze zelf aankaart? “Zo werkt de wereld”

CelebritiesEmily Ratajkowski (31), een van de bekendste modellen van haar generatie, begrijpt dat het “moeilijk kan liggen” dat ze bijna dagelijks ‘geseksualiseerde’ foto’s van zichzelf deelt op Instagram. Die versterken volgens haar een onrealistisch schoonheidsideaal, precies datgene waar ze zelf altijd kritisch op is. Maar ze weet wat ze doet, zegt ze.

8 reacties

  • Werner Van Calster

    2 jaar geleden
    "do as I say, not as I do" is een bekende uitspraak die voor velen geldt. het is geweldig om te verkondigen hoe het moet, tot je zelf aan de regels moet houden, dan is niemand thuis.
  • Jean De Grande

    2 jaar geleden
    Het diepere probleem zit gewoon in het feit dat de huidige (en vorige ) generaties zijn opgevoed zonder weerbaarheid. Krijgen altijd alles nog voor ze er om gevraagd hebben, kennen geen "nee" en bij de minste weerstand slaan ze compleet door en worden er werkgroepen van psychologen en andere -logen opgericht om het "probleem" te analyseren en te verhelpen. Geef de jeugd wat minder hun goesting, ze hebben het al 10 keer beter dan wij vroeger. Zet ze aan het werk i.p.v. alles op een schoteltje.
  • Kristine Delacourt

    2 jaar geleden
    Wat is beter: een mooi lichaam promoten of obesitas promoten? Een mooie foto werkt inspirerend voor wie dat wil. Niet de foto is het probleem, wel het gedrag van pesters die andere mensen uitsluiten en veroordelen. Als de foto’s verdwijnen dan zullen de pesters wel een andere reden vinden om anderen te kleineren.
  • Philip Coorens

    2 jaar geleden
    Ze mag er best zijn!
  • kenneth van den berghe

    2 jaar geleden
    Is er iets verkeerd met een mooi lichaam te promoten?