©  Live Nation

XINK kondigt tweede concert aan (en ook dat is meteen uitverkocht)

Groot nieuws vorige week: XINK keert terug, en het lijkt erop dat het publiek erop zat te wachten. In een wip was het concert dat ze net hadden aangekondigd uitverkocht. Intussen heeft de ‘De vriendschapsband’-groep een tweede datum vastgelegd, maar ook die kaartjes waren in een mum van tijd uitverkocht.

(eadp)

Het was vorige week groot nieuws voor de late twintigers, jonge dertigers: XINK zou opnieuw op het podium kruipen. Op donderdag 23 februari staan ze in de Ancienne Belgique in Brussel. De vraag was zo groot, dat het concert meteen was uitverkocht, laat Live Nation weten. Intussen heeft de band een tweede concert aangekondigd op 24 februari, eveneens in de Ancienne Belgique. Snel zijn was andermaal de boodschap, ook dat concert is snel uitverkocht.

In 2003 gingen ze voor België naar het allereerste Junior Songfestival in Kopenhagen, met een zesde plaats als resultaat. Ze hadden hits met Laat me vrij, De andere kant en uiteraard De vriendschapsband. In 2009 gingen Jonas, Niels, Thomas en Philip elk hun eigen weg. Tot volgend jaar dus, XINK is terug.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer