PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Van Crombrugge en Hoedt kunnen het goed uitleggen, maar zijn verre van vrij van zonden”: onze chef voetbal stelt dat ook RSCA-spelers én bestuur grondig in de spiegel moeten kijken

JUPILER PRO LEAGUEDe Jupiler Pro League op zijn lelijkst zondagavond. Met Royal Sporting Club Anderlecht in een tragische hoofdrol. “Arme Mazzu. Het sprookje bij Union ingeruild voor een nachtmerrie bij Anderlecht.” De eigen aanhang pikt de malaise niet langer, zo zag onze chef voetbal in Luik. “Wouter Vandenhaute moet op zoek naar een opvolger. Maar evenzeer dient de spelersgroep en het bestuur van paars-wit eens grondig in de spiegel te kijken. Dit is niet louter en alleen de schuld van Mazzu.”

53 reacties

  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Johan Hendrickx : heel juist gezegd...👍 Gewoon de waarheid...!
  • Philip Smits

    2 jaar geleden
    Bij de laatste 5 tegengoals staat Van Crombruggen te kijken zonder enige reactie, als je gisteren ziet hoe hij bij het tweede doelpunt de bal ,,wegwerkt,, zegt dat genoeg. Bij Eupen was hij twee seizoenen na elkaar de meest gepasseerde keeper in eerste klasse. Dat zegt genoeg zeker.
  • Pascal de haes

    2 jaar geleden
    Met iemand aan het hoofd die de koppenberg uit de ronde haalt en kompany de laan uitstuurd kan je tog niets anders verwachten
  • Patrick Rasschaert

    2 jaar geleden
    Coucke wilde Anderlecht en heeft er een lijk aan overgehouden. Dagelijks vallen er nog lijken uit de kast. Mazzu is een toptrainer maar het zijn de rotverwende spelers die het niet doen. Neem hen hun extra legale voordelen zoals bedrijfswagen, ... af tot ze hun kop leggen voor de ploeg en doen wat er van hen verlangd wordt namelijk voetbal spelen.
  • Karel Dierckx

    2 jaar geleden
    Een trainer alleen kan het proces niet versnellen. Als RSCA terug bij de grote jongens wil geraken moeten er betere spelers bijkomen. Cullen en Zirkzee zijn niet evenwaardig vervangen, laat staan dat het hele team erop vooruit zou zijn gegaan. Ofwel sterkere spelers kopen, ofwel aanvaarden dat het een tijdje minder zal zijn qua spel en de resultaten voorop zetten. Anderlecht is daar simpelweg niet realistisch in, bestuur voorop - en ze hebben Mazzu daarin meegetrokken.