Elizabeth Debicki als prinses Diana in 'The Crown'.
Volledig scherm
Elizabeth Debicki als prinses Diana in 'The Crown'. © AP

Vriendin van prinses Diana niet te spreken over ‘The Crown’: “Wrede, sadistische en slechte mensen”

RoyaltySimone Simmons (62), een goede vriendin van wijlen prinses Diana, is niet te spreken over de manier waarop Diana’s laatste uren in ‘The Crown’ worden geportretteerd. Ze noemt Netflix “sadistisch en slecht”. Nog gezwegen over de impact die de heftige scènes op prins William (40) en prins Harry (38) hebben. “Het dwingt hen om de pijn, het lijden en de psychologische kwelling te herbeleven.”

3 reacties

  • Ann Dupont

    1 jaar geleden
    Het is geen documentaire waar je naar kijkt he, het is historische fictie... De personages zijn echt, maar de verhaallijnen zijn verzonnen... Ik heb seizoen 5 gezien (althans het deel die al op Netflix staat) en het is het minst goede seizoen, dus ze mogen hierna gerust stoppen. Zie het dan ook voor wat het is: fictie
  • Peter Dejaeger

    1 jaar geleden
    ik heb al beslist niét meer te kijken naar het nieuwe seizoen. er is van bij de aanvang duidelijk vermeld dat het om een historische reeks gaat ! de sensatiezucht is er mij echt teveel aan !
  • Johan Streulens

    2 jaar geleden
    Een trauma oprakelen om wat, voor de betrokkenen? Verkoopcijfers? Sensatie? Waarvoor bestaat het woord "ethiek" eigenlijk? Als men winst heden maken kan op "toegevoegde" miserie van anderen? (Voorbeelden genoeg in de media..dat ze " zelf" eens wakker worden; ethiek aangaande!)