HERBELEEF. Het crisisberaad in Tubeke, het ontslag van Mazzu en de persconferentie van Vandenhaute: dag één na het debacle op Sclessin

AnderlechtDe druppel die de emmer deed overlopen. Standard-Anderlecht werd gisteren bij 3-1 voor de thuisploeg gestaakt omdat de bezoekende fans vuurpijlen op het veld gooiden. Die 3-1 wordt zo een 5-0-nederlaag, terwijl het lot van trainer Felice Mazzu intussen ook bezegeld is. Herbeleef hier nog eens alle ontwikkelingen van vandaag op Anderlecht, inclusief de persconferentie van voorzitter Wouter Vandenhaute.

204 reacties

  • Jean Van Rompaey

    2 jaar geleden
    Anderlecht heeft - voor onze competitie - GEEN ENKELE "top"speler die het niveau benadert van ooit Van Himst, Ludo Coeck, Mulder, Rensenbrink, Lozano, Mitrovic, Jan Koller... Sommige concurrenten hebben die wél . . .
  • Thierry Lints

    2 jaar geleden
    Spelers zouden in de grond moeten zakken van schaamte
  • Pascal Peeters

    2 jaar geleden
    Mijn vraag naar de voorzitter toe is heel duidelijk : Als je in de spiegel kijkt (en dat vraag je zelf) Kom je dan gewoon niet tôt de conclusie dat er veel te weinig talent is in deze groep om boven in mee te draaien. Je gaat tôt niet zeggen dat Wesley Hoeft tôt de top hoort in België. Als je Amuzu kunt verkopen voor 7 miljoen aan Nice dat moet je hem laten gaan en Als Murillo al verleden seizoen aangaf te willen vertrekken waarom is er dan niets gebeurd.
  • maurice cock

    2 jaar geleden
    Begrijp al die specialisten niet. Maak dat je een goede centrale as hebt. Goede doelman, 2 ervaren centrale verdedigers, 2 ervaren centralele middenvelders en een goede spits, dit vervolledigen met spelers die hun truitje willen vuilmaken. Het begint bij de doelman, ene die punten pakt. Zie Mignolet, enz. Van Crombrugge veel wind, maar niets buitengewoon.
  • Germain De Block

    2 jaar geleden
    Enige schuldigen zijn het wanbeleid van coucke,vandenhaute en verbeke.als ze nog een beetje eergevoel hebben ontslaan ze zichzelf.