Anderlecht in diepste crisis ooit, maar voorzitter Vandenhaute wil niet weten van overgangsseizoen: “Europees voetbal blijft de ondergrens. Ja, dat zit er nog in”

ANDERLECHTHet liefst van al werkt hij in de luwte, maar als het kot bijna letterlijk in brand staat, moet de voorzitter komen blussen. Wouter Vandenhaute gaf tekst en uitleg bij het ontslag van Felice Mazzu en de zoektocht naar een opvolger. “De tijd dat Anderlecht zich meer kon permitteren dan de rest komt niet meer terug. We moeten dagelijks onze borst nat maken en die cultuur is er nog te weinig.”

20 reacties

  • pierre de smet

    1 jaar geleden
    David Lievens , die past zeker bij hun vooral in onkunde , mag van mij morgen daar al trainer worden dan kunnen er een deel bankzitters thuisblijven .
  • Albert de Lovendeghem

    1 jaar geleden
    Vandenhaute beseft dat negatieve kritiek eigen is aan België, meestal ongefundeerd én altijd uit afgunst. Revolutionaire visie en durf om risico's te nemen onderscheidt de groten van de middelmaat. Net zoals met de eeuwenoude wielerklassiekers zal hij het instituut Anderlecht terug op de rails krijgen en er een succes van maken, commercieel en sportief. Dat velen hopen dat hij niet slaagt is typisch Belgisch. Helaas voor hen, hij zal slagen. Niet slagen is géén optie! Neerpede is een goudmijn.
  • jenny charels

    1 jaar geleden
    Vandenhaute heeft er dus zelf 3 jaar over gedaan om tot het besef te komen dat Anderlecht niet meer de rijkste ploeg is, dat de tijd van de vedetten voorbij is en dat er zal moeten gewerkt worden. Ocharme al die gastjes die ze jarenlang in die mate de hemel hebben ingeprezen dat ze dachten allemaal Messi's en/of Mbappe's waren. Hoe moeten die wonderkinderen / supertalenten zich nu voelen?. Balletjes hoog houden en zichzelf dribbelen zal nu dus niet meer volstaan.
  • Dirk Keizer

    1 jaar geleden
    Eerst verprutst hij de ronde van vlaanderen, nu Anderlecht!
  • Christian Lambin

    1 jaar geleden
    Vingerscan om toegang tot stadion te krijgen