PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

“Nóg wat drama voor hun docureeks”: onze chef voetbal keek mee naar de persconferentie van de voorzitter

ANDERLECHT‘Mauve’ - de docureeks van paars-wit - krijgt content in overvloed. Inclusief een aanzienlijke dosis drama. En plotwendingen. Want wat is daar de voorbije jaren nu allemaal niet gebeurd, vraagt onze chef voetbal zich af. “Je hebt een telraam nodig om het aantal personeelswissels bij te houden. Maar als de resultaten er niet zijn, dan is de coach afdanken de evidente en de gemakkelijkste zet. Een scoutingsdepartement, laat staan een spelersgroep, gooi je niet zomaar op straat.”

10 reacties

  • Richard Tolenaars

    2 jaar geleden
    Totaal gebrek aan kennis en visie door een onbekwaam bestuur, dat is het grote probleem bij Anderlecht. Anderlecht waande zich jarenlang verheven boven de rest, maar het is maar een gewone middenmotor geworden, en dat zal nog jaren zo blijven.
  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    En maar met het geld smijten
  • pierre de smet

    2 jaar geleden
    Hopelijk nemen ze vlug en dit nog voor het w.k . Martinez in dienst als trainer , goed kunnen uitleggen en verder niks .
  • Jean-Marie Gijsen

    2 jaar geleden
    Het hele voetbal is ziek. Overal. Schulden alom. Bij een bedrijf zou de deurwaarder de zaak sluiten .
  • ghislain lefever

    2 jaar geleden
    Overname door een buitenlander? Hele bestuur buiten? Coucke, VDH: er uit. Tabula rasa? Ander bestuur, andere scouting: Union met Burgess, Nielsen, Undav, bravo, scouting nul bij RSCA, spelers met winstpremies betalen, geen hoge contracten? Trainer die geen clans duldt? Zie trainer van Standard nu Met een Noor lach je niet en die kan je niet manipuleren.. Coucke en VDH: verstand van zaken, verstand van een vrienden ploeg met kwaliteit: zero.